Greyp G6.2

Framemaat
Rijklaar gemaakt?
€ 7.499,00
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Greyp is het zusterbedrijf van Rimac , de elektrische automaker beroemd om zijn Lamborghini-verpletterende Concept One elektrische hypercar.

De Greyp G6 elektrische mountainbike heeft een 36V 700 Wh-batterij op LG-cellen. De batterij moet voldoende zijn voor een bereik van 100 km.

In plaats van de batterij te verbergen zoals veel e-bike-makers, heeft Greyp de verwijderbare zeshoekige batterij in het centrale gedeelte.

De G6 wordt aangedreven door een 460W mid-drive MPF-motor die specifiek is aangepast voor Greyp met de eigen firmware van het bedrijf.
Het frame van 100% koolstofvezel werd op maat ontwikkeld bij Greyp met behulp van de ervaring opgedaan met de Concept One elektrische hypercar. Het frame maakt meer gebruik van een enduro-stijl en biedt 150 mm veerweg van een Rockshox-ophangset.

De G6 wordt geleverd met tal van baanbrekende technische oplossingen, van een ingebouwde eSIM tot verschillende sensoren, twee camera's tot de naadloze integratie van uw fitnessroutine in het systeem ...

Motor:
innovatieve MPF 6.0c elektromotor. Beschikbaar in 460W, het heeft een indrukwekkend koppel van 90 Nm. Met aangepaste firmware kan het ondersteuningsniveau eenvoudig worden aangepast. Het is ook de enige motor met metalen tandwielen in een waterdichte behuizing.

Dit is de meest innovatieve fiets ter wereld, de Greyp G6 EMTB.

Zie ook op You Tube:
Typ in you tube:  This is the World's most innovative bike, the Greyp G6 EMTB

Productdetails

Datasheet

Batterij type
Greyp Custom 700 Wh
Framemateriaal
Carbon
Groep
SRAM EX1
Motor type
MPF 6.0s, custom firmware, OTA updatable / 460W
Je bent misschien ook geïnteresseerd in